zavrieť okno

Otvorený účet

Otvorený účet je efektívny prostriedok na rýchle a pohodlné objednávanie u KPR a v posledných rokoch sa stal štandartnou službou, ktorú KPR poskytuje všetkým svojim členom. Od 1.11.2003 je otvorený účet zriaďovaný automaticky každému členovi KPR.

Otvorený účet funguje tak, že nám vopred pošlete peniaze a potom keď sa kedykokoľvek rozhodnete niečo si objednať, Vaša objednávka bude automaticky uhradená z Vášho aktuálneho preplatku. Hlavnou výhodou Otvoreného účtu je, že Vaše objednávky Vám môžu byť doručené ihneď po spracovaní a nemusíte tak čakať kým nám príde Vaša úhrada. Stav kreditu na otvorený účet môžete dopĺňať aj trvalým príkazom z Vášho účtu.

Pri kažkom vklade na otvorený účet nezabudnite uviesť Vaše osobné číslo, aby sme vedeli čo najrýchlejšie identifikovať a pripísať Vašu platbu na Váš Otvorený účet. Najefektívnejším dopĺňaním kreditu je bankový prevod na náš bankový účet jednorázovým alebo trvalým príkazom (samozrejme môžete využívať aj poštové poukážky a iné formy zasielania peňazí -> možnosti zasielania peňazí). Výška vkladu je ľubovoľná a záleží od Vašich osobných potrieb (podľa toho ako často plánujete si objednávať produkty KPR). Váš vklad na Otvorený účet môžete využívať ihneď po jeho pripísaní.

Pri objednávaní stačí ako spôsob úhrady uviesť "Platba cez Otvorený účet číslo *****" a za hviezdičky uvediete Vaše osobné číslo. Vaša objednávka bude pri spracovávaní ihneď uhradená z Vášho aktuálneho preplatku na Otvorenom účte a bude Vám okamžite zaslaná.

Nevyužité peňažné prostriedky z Vášho otvoreného účtu Vám na požiadanie vrátime do 7 dní. Pri zaslaní bankovým prevodom po SR Vám nebudeme účtovať žiadne poplatky. Pri zaslaní iným spôsobom Vám budeme účtovať náklady spojené s ich zaslaním (poštové alebo bankové poplatky).

P.S.: Využívaním služby Otvorený účet okrem toho ušetríte aj na bankových alebo poštových poplatkoch - peniaze totiž stačí poslať raz, ale uhradiť nimi môžete neobmedzene veľa objednávok.

Ďalšie otázky?

Copyright © Klub pestovateľov rastlín, 2000-2016
Posledná aktualizácia: 1.6.2016